Ølstykke Syd, Januar 2011


Siden vi fik vor Toller, Sally, og blev grebet af arbejdet med lydighed og agility, har vi haft den drøm også at prøve den del af hundelivet der hed opdræt og hvalpe. Da vi af forskellig årsager ikke kunne få hvalpe på Sally, skulle vi ud og finde en ny hund, og faldt pladask for Phalènen, som er en variant af Papillonen. Det er en hund som er sjov, livlig og som kan lide at arbejde både med næsen, lydighed og agilility. Kort sagt en rigtig hund, i en handy størrelse.

Under navnet Kennel Liko, startede vi i år 2006 et lille stueopdræt af Phalène og i år 2009 deltog vi begge på Dansk Kennel Klubs opdrætteruddannelse. Senere på året flyttede vi til Ølstykke hvor vi fik bedre forhold for os selv, og ikke mindst for hundene. Ølstykke ligger 32 km. fra Rådhuspladsen i skønne frie områder.

Vi har nu haft flere kuld, og er stadig lige fascineret af opdræt, og
synes det er kolossalt spændende at se hvalpene udvikle sig fra hjælpeløse væsner, til små frejdige hunde der er klar til at flytte hjemmefra. Et kæmpe arbejde men vi nyder hvert sekund af det.

Vort mål er, at lave psykisk og fysisk sunde hunde, der kan gøre sig både i udstillingsringen og på agilitybanerne, og selvfølgelig hos
deres nye familier.